Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Architectuur

Perfectie zit hem in de kleine dingen en u weet als geen ander dat dit zeker geldt voor architectuur. Dit vereist dat de fotografie van uw project van topkwaliteit moet zijn. Zowel de apparatuur als de kennis van deze tak van fotografie vormen de basis voor een goed product. Er wordt voornamelijk gewerkt op Hasselblad middenformaat en deze camera maakt het mogelijk om tijdens verschillende bouwfasen te fotograferen in hoge kwaliteit. Zodoende krijgt u een goed beeld hoe uw ontwerp tot stand komt.

 

Meer portfolio

 

Albert Jan Perier is al ruim vijfendertig jaar actief in de fotografiewereld. Dankzij die jarenlange ervaring weet hij exact hoe er te werk moet worden gegaan om het beste resultaat uit een opdracht te halen.

Albert Jan Perier Vakfotografie
Copyright © 2022 Albert Jan Perier Vakfotografie
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren