Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Luchtfotografie

Onze luchtfoto's zijn echte eyecatchers in uw publicaties: haarscherp, met oog voor detail en perfect verwerkt naar de juiste kleur. Gebruikers zijn diverse overheden, instellingen en bedrijven, maar ook particulieren maken gebruik van deze diensten. Albert Jan Perier Vakfotografie verwerkt de opnamen op diverse manieren. Van cd tot afdruk op groot formaat, het is allemaal mogelijk.

Luchtfoto's van Albert Jan Perier Vakfotografie voegen een unieke dimensie toe aan uw communicatie voor een prijs die u aangenaam zal verrassen. Al onze luchtopnamen worden gemaakt vanuit een helikopter. Het maken van luchtopnamen vanuit een helikopter biedt grote voordelen, waaronder de wendbaarheid en de mogelijkheid om opnamen over te kunnen doen op de exacte de plaats die u wilt hebben. In overleg is er de mogelijkheid om tijdens de opnamen mee te vliegen om zo uw wensen ter plaatse aan te kunnen geven.

Contact

 

Meer portfolio

 

Albert Jan Perier is al ruim vijfendertig jaar actief in de fotografiewereld. Dankzij die jarenlange ervaring weet hij exact hoe er te werk moet worden gegaan om het beste resultaat uit een opdracht te halen.

Albert Jan Perier Vakfotografie
Copyright © 2022 Albert Jan Perier Vakfotografie
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren