Luchtfotografie

Onze luchtfoto's zijn echte eyecatchers in uw publicaties: haarscherp, met oog voor detail en perfect verwerkt naar de juiste kleur. Gebruikers zijn diverse overheden, instellingen en bedrijven, maar ook particulieren maken gebruik van deze diensten. Albert Jan Perier Vakfotografie verwerkt de opnamen op diverse manieren. Van cd tot afdruk op groot formaat, het is allemaal mogelijk.

Luchtfoto's van Albert Jan Perier Vakfotografie voegen een unieke dimensie toe aan uw communicatie voor een prijs die u aangenaam zal verrassen. Al onze luchtopnamen worden gemaakt vanuit een helikopter. Het maken van luchtopnamen vanuit een helikopter biedt grote voordelen, waaronder de wendbaarheid en de mogelijkheid om opnamen over te kunnen doen op de exacte de plaats die u wilt hebben. In overleg is er de mogelijkheid om tijdens de opnamen mee te vliegen om zo uw wensen ter plaatse aan te kunnen geven.


Terug naar overzicht
Geïnteresseerd?

Neem contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden

Neem contact op

Onze gegevens

Gooisekust 67
1274 JD Huizen
M 06-54 66 74 91
T 035-5264667
E info@periervakfotografie.nl
KvK 32051673
Routebeschrijving

Albert Jan Perier Vakfotografie

Albert Jan Perier is al ruim vijfendertig jaar actief in de fotografiewereld. Dankzij die jarenlange ervaring weet hij exact hoe er te werk moet worden gegaan om het beste resultaat uit een opdracht te halen.

Volg ons