Vrij werk

Naast werk in opdracht breid ik mijn portfolio uit door het maken van vrij werk. Op zoek naar een mooie foto voor boven de bank, een eyecatcher voor in de hal, of een origineel cadeau voor je vrienden die net verhuisd zijn, maar wil je wel iets origineels? Dan is een unieke foto van 'Albert Jan Vakfotografie' afgedrukt op groot formaat of canvas iets voor jou! 

Een grote foto van 30x40 cm heb je al vanaf 40 euro en een canvas doek al vanaf 80 euro! De foto's vallend onder 'Vrij werk', en zijn dus niet in opdracht gemaakt. Waarom zijn ze dan gemaakt? Gewoon, omdat ik het zelf zo leuk vind! Ik heb een uiteenlopende interesse in fotografie onderwerpen; ik maak foto's van modellen, steden, landschappen, dieren of vanuit de lucht, noem maar op. Het kan zijn dat ik de foto's gemaakt heb tijdens een van mijn reizen, of gewoon om de hoek bij mij in de straat.


Terug naar overzicht
Geïnteresseerd?

Neem contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden

Neem contact op

Onze gegevens

Gooisekust 67
1274 JD Huizen
M 06-54 66 74 91
T 035-5264667
E info@periervakfotografie.nl
KvK 32051673
Routebeschrijving

Albert Jan Perier Vakfotografie

Albert Jan Perier is al ruim vijfendertig jaar actief in de fotografiewereld. Dankzij die jarenlange ervaring weet hij exact hoe er te werk moet worden gegaan om het beste resultaat uit een opdracht te halen.

Volg ons