Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Workshop studio glamourfotografie

Deze workshop is bedoeld voor fotografen die zich verder willen ontwikkelen In de studiofotografie en met name op het onderwerp glamourfotografie. 

In deze workshop wordt maximaal met 3 fotografen gewerkt maar individueel kan ook. Door deze beperkte bezetting is het mogelijk om het programma zoveel mogelijk af te stemmen op de wensen en het niveau van de deelnemer(s).

Tijdens deze workshop leert u om te gaan met het model, het licht en diverse achtergronden/accesoires die nodig zijn om sfeervolle glamourfoto's te maken.  Met de huidige digitale mogelijkheden kunnen de resultaten meteen aan de praktijk worden getoetst

Bent u geïnteresseerd in deelname van deze workshop, neemt u dan contact met ons op.

Contact

Albert Jan Perier is al ruim vijfendertig jaar actief in de fotografiewereld. Dankzij die jarenlange ervaring weet hij exact hoe er te werk moet worden gegaan om het beste resultaat uit een opdracht te halen.

Albert Jan Perier Vakfotografie
Copyright © 2022 Albert Jan Perier Vakfotografie
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren