Bruidsreportages

De mooiste dag van je leven mag je toch niet voorbij laten gaan zonder dit professioneel vast te laten leggen?

Smaken verschillen. Een bruidsreportage is heel persoonlijk. Belangrijk dus dat er, voordat u gaat trouwen, een uitgebreid gesprek plaatsvindt waarin de dag wordt doorgenomen. Tijdens dit gesprek leren wij elkaar beter kennen en kunnen wij aan de hand van reacties op demonstratiefoto's vaststellen waar uw voorkeur naar uitgaat. Elke door ons gemaakte reportage is weer anders omdat geen bruidspaar hetzelfde is, noch qua uiterlijk, noch qua persoonlijke voorkeur.

Alle afspraken worden in een vrijblijvende offerte vastgelegd inclusief een programmaoverzicht van de trouwdag.

 

Wat kost het maken van een bruidsreportage?

Dat is niet direct vast te stellen. Het bruidspaar bepaalt dat uiteindelijk helemaal zelf. Er wordt namelijk niet uitgegaan van een standaard album en standaard reportage. Een eerste indruk van reportages die voor anderen zijn gedaan vindt u hieronder. Omdat iedereen uniek is doet Albert Jan Perier Vakfotografie zijn best om maatwerk te leveren, zowel in prijs als bij het eindproduct.

Aan de hand van uw wensen tijdens het persoonlijke gesprek wordt de prijs vastgesteld. De prijs van het album is afhankelijk van het aantal momenten dat iemand wil laten fotograferen, het aantal foto's en het formaat van de foto's. Ook het type album en toepassingen op het gebied van vormgeving zoals passe-partouts, underlays en digitale beeldbewerking bepalen de prijs. Een volledig digitaal fotoboek behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden.

Contact

Meer portfolio