Profiel

Albert Jan Perier is een enthousiaste vakfotograaf die van een hobby zijn werk heeft gemaakt.

De fotografie beoefent hij sinds 1973, aanvankelijk als hobby naast zijn werkzaamheden in de chemie.
Vastberaden om in de fotografie verder te gaan besloot hij in 1988 de vakopleiding fotografie te gaan volgen op de Nederlandse Fotovakschool te Apeldoorn. Nadat de opleiding met succes was afgerond in 1992, waarbij de Tirionbeker (beste jaarresultaat van de afgestudeerde fotografen) werd gewonnen, is Albert Jan officieel gestart als vakfotograaf te Huizen.

Allround
Het fotograferen van de mens staat bij hem centraal op het gebied van portret/model en mode. Ook is Albert Jan uw fotograaf bij architectuur/interieur, evenementen, congressen, huwelijksreportages en luchtfotografie. Albert Jan vindt het prettig om met mensen te werken, of het nu gaat over het fotograferen van de mens zelf of het afstemmen van ideeën en daardoor te komen tot een fantastisch resultaat dat de klant verwacht!

Albert Jan Perier maakt gebruik van geavanceerde apparatuur en houdt zich op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op fotografisch gebied. Zijn werk kenmerkt zich door een uitstekende kwaliteit/prijs verhouding.

Nieuwsgierig geworden naar zijn (vrije) werk of heeft u iets dat u gefotografeerd zou willen hebben? Neem dan geheel vrijblijvend contact met hem op voor het maken van een afspraak om meer fotowerk in te zien en de mogelijkheden te bespreken.

Contact