035 5264667          06 54 66 74 91          info@periervakfotografie.nl        

People

Deze categorie is een verzameling van alle fotografievormen waarbij de mens centraal staat. Naast foto's van uzelf zijn ook uw kinderen dankbare onderwerpen voor een foto! En wat dacht u van een leuke groepsfoto van uw gezin of familie? De opnamen kunnen zowel in de studio, op locatie of bij u thuis gemaakt worden!

Portret- en modelfotografie is een specialisme van Albert Jan Perier Vakfotografie. Sessies worden zowel in de studio als op locatie gedaan, waarbij vele stijlen mogelijk zijn. Er wordt voldoende tijd genomen bij het maken van een sessie, waardoor een goed contact tussen model en fotograaf ontstaat. Gevolg: een beter resultaat. Indien gewenst kan zelfs de make-up verzorgd worden door een visagiste.

Ook het fotograferen van uw zwangerschap is bij Albert Jan Perier in goede handen. Op een smaakvolle manier legt hij in goed overleg deze unieke periode in uw leven voor u vast. Vervolgens kunt u zelf de mooiste foto's uitzoeken of samen met ons een selectie maken. 

Alle foto's (kleur, zwart/wit, sepia en monochroom) worden in eigen beheer geprint. Tevens is het mogelijk om foto's op CD/DVD aan te leveren.

Contact

Meer portfolio

Albert Jan Perier is al ruim vijfendertig jaar actief in de fotografiewereld. Dankzij die jarenlange ervaring weet hij exact hoe er te werk moet worden gegaan om het beste resultaat uit een opdracht te halen.

Albert Jan Perier Vakfotografie

   035 5264667

     06 54 66 74 91

  info@periervakfotografie.nl

     Gooisekust 67, 1274 JD Huizen

    32051673

Copyright © 2022 Albert Jan Perier Vakfotografie