Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Informatie

Onze beelden kunnen op elk gewenst bestandsformaat tot 300 DPI worden aangeleverd. Afleveren van digitale beelden kan variëren van enkele bestanden op CD met indexvellen tot een volledige presentatie met muziek op DVD. 

Vanzelfsprekend leveren wij ook handwerk-afdrukken en prints van digitale bestanden op vele formaten en in verschillende oplagen. Voor inktjet-posters op hoogwaardige dragers zoals art paper en extra zwaar dragermateriaal kunt u ook bij ons terecht. Uitvergrotingen kunnen desgewenst worden opgeplakt op polyplaat en in een door u te kiezen (wissel-)lijst worden ingelijst.

Wilt u meer weten? Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie of bekijk onze Prijslijst 2021 voor de mogelijkheden en actuele prijzen.

Prijslijst

Contact

Albert Jan Perier is al ruim vijfendertig jaar actief in de fotografiewereld. Dankzij die jarenlange ervaring weet hij exact hoe er te werk moet worden gegaan om het beste resultaat uit een opdracht te halen.

Albert Jan Perier Vakfotografie
Copyright © 2023 Albert Jan Perier Vakfotografie
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren